Grupper

Team opp med kollegaer, familie eller venner

Ta med deg teamet ditt og jobb fra Romsdalen i en uke eller to. Her er det gode muligheter for å ta seg en løpetur i fjellet før «gårds»kontordagen begynner eller gå på topptur med hodelykt etter en lang dag med møter. Eller ta med deg storfamilien på høstferie til Romsdalen. Vi har 7 soverom med plass til 15 gjester, og kan også re opp til enda flere om dere vil bo litt tettere. Ta kontakt på booking@ytterbakke.no om dere ønsker å booke hele gården.

Sov godt,
jobb bedre

Om du er på jobbreise eller ønsker å ta med deg hjemmekontoret til Romsdalen, er Ytterbakke stedet. Her får du sove i gode senger og kan nyte stillheten.

 

Vi vet at å roe ned etter en lang jobbdag med peiskos, bok og rolig musikk vil gjøre godt for hodet. Her kan dere gjøre nettopp det. 

Workation

På Ytterbakke gård kan du bo med dine kollegaer og ta pauser fra gårdskontoret med frisk luft og spektakulære naturopplevelser.

Det er 7 soverom på gården. 2 bad og 4 separate toaletter. Kjøkkenet er godt utstyrt og dere kan velge om dere vil bli servert eller lage maten selv.

På storstua kan det dekkes langbord til 14 eller flere bord med plass til 18. 

Mat og drikke

Spis enkel frokost med nybakt brød og håndbrygget kaffe. Eller bestill catering. Vi ønsker at våre gjester skal få et opphold som passer til deres behov. 

Julebord, sommerfest eller teambuilding?

Vi lager gjerne et opplegg som passer for din bedrift. Om sommeren er det fint å dekke til langbord på verandaen, med utsikt til Romsdalseggen og Vengetind. I desember kan vi pynte Storstua for jul og holde små julebord. Dere bestemmer selv hva som passer og hvordan dere vil ha det.