Opplevelser

Opplev storslått natur i Norges Tindehovedstad

Romsdalen byr på spektakulære naturopplevelser. Her er det turer som passer for både store og små, tinderanglere eller de med høydeskrekk.

Ytterbakke gård er et fint utgangspunkt for mange av turene i Romsdalen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker guide eller vil ha noen tips om bortgjemte perler. 

Romsdalseggen

Flott tur som gir utsikt over hele Romsdalen. Krevende tur på for folk som har gått i fjellet før. 

10,8 km en vei med start i Vengedalen og ned til Åndalsnes.

Rampestreken

Turen går fra Åndalsnes og opp Romsdalstrappene. 537 moh finner du utsiktspunktet Rampestreken. I høysesong er det ofte mye mennesker her, så vi anbefaler å ta turen litt tidlig på modningen eller gå den på kvelden og få med seg solnedgangen.

Blånebba

Trollstigen

Trollveggen

Kløvstien

Kløvstien er en gammel ferdselsåre mellom Romsdal og Sunnmøre over Trollstigen. Sien gjorde det mulig for bøndene å frakte varer over fjellet med hester og kyr til Romsdalsmartnan på Devold.

Nordre Trolltind

Norafjellet

Litlefjell

Bispen

Kongen

Herjevatnet

Romsdalen byr på mer enn bare fjell.

Her i Romsdalen er det nok av aktiviteter som passer for både store og små. Her kan du leie en el-sykkel og oppleve Trollstigen på nært hånd. Fiske etter laks i Rauma eller tilbringe en regnfull dag inne på Tindesenteret.

 

Vi hjelper deg gjerne med å booke guide, leie sykkel, hente SUP-brett eller ta med deg og familien ut i skogen for å steke vafler på bål. Mulighetene er mange. La oss hjelpe dere med å finne spennende aktiviteter som passer for storfamilien, kjærestepar, toppturentusiaster eller de som har kommet hit for å lade opp batteriene og hvile ut.

Via Ferrata

Topptur

Klatring