Huset

Atmosfære

Da vi pusset opp gården ønsket vi å skape en lun og autentisk atmosfære. Vi ville ta vare på det gamle, gjenbruke møbler og samtidig ha god komfort på rommene med nye senger og godt sengetøy.

Fasiliteter

Gården har 7 soverom, der 6 av rommene har delt bad og 4 separate toaletter.

Du får tilgang til et stort, velutstyrt kjøkken der det er hyggelig å lage mat sammen. Her er det bakeutstyr og vaffeljern, pizzastein og kaffekvern. Storstua har langbord med plass til 14, og det kan settes inn ett bord til om dere er en større gjeng. Det er peis, sofa og stereoanlegg som kan kobles til med Bluetooth.

 

Kammerset med tilhørende Kårstue og bad passer for dem som ønsker litt mer privatliv eller huse en hel liten familie. Kårstua har et lite spisebord, sofa og peis, og plass til å re opp to ekstra senger. Dette er de eneste rommene det er lov å ha hund.

Det lille ekstra

Mange av våre gjester er i Romsdalen for å gå tur, enten på beina eller randonee. Vi har tørkeskap og skotørkere tilgjengelig for våre gjester. Trenger du å kjøre en vaskemaskin kan det også la seg gjøre. Om sommeren er det hyggelig å sette seg ut på verandaen bak huset for å grille eller fyre opp i bålpannen. Fra verandaen kan du om sommeren hilse på kalvene som beiter noen meter unna.Når det er sesong setter vi gjerne friske blomster på rommene. 

Er dere en større gjeng kan dere booke hele huset og ha alle rommene for dere selv.

Området rundt gården

Gjester må gjerne benytte seg av vår badeplass ved elva, fem minutters gange fra gården. Her er det vakker utsikt til fjelltoppene Kongen, Dronningen og Bispen. I andre retningen ser du Vengetind, Romsdalseggen og Romsdalshorn. Like ved badeplassen er det en gjemt gapahuk der det er fint å spise lunsj i regnværet. Her kan du sitte tørr og varm og se elva flomme forbi. Det er også fiskemuligheter i elva.​