Mat

Nyt deilige smaker.

Vi ønsker at våre gjester skal nyte gode mat i disse fine omgivelsene. Dere velger om dere vil bli servert, lage mat selv, grille ute eller bestille take away.

Bli servert

Om dere ønsker å få servert frokost eller middag, ordner vi gjerne det. Eller enkel og god kveldsmat når dere kommer hit. Si ifra hva dere ønsker når dere bestiller rom.

Lag selv

På gården er det et stort og velutstyrt kjøkken der det er fint å lage mat. Her er det bakeutstyr, vaffeljern, stavmikser, pizzastein,  ildfaste former og annet som trengs for å kokkelere et bedre måltid. På verandaen er det gassgrill når været tillater det. 

 

På kjøkkenet er det alltid en del krydder, salt og pepper, olje til steking, litt sukker og mel. Vi har te, kaffe og filter til Moccamaster. Samt kaffekvern til de som vil kverne egne bønner.

 

Skulle dere mangle litt muskatnøtt eller trenge en klatt med smør, må dere gjerne spørre oss om det. 

 

Catering og take away

Det er mange lokale aktører som tilbyr catering og take away. Maten kan plukkes opp i Åndalsnes eller fraktes til gården, dere bestemmer selv. 

Plukk grønsaker fra hagen eller grill ute

Når det er sesong for det må våre gjester gjerne bli med ut i hagen for å plukke grønnsaker, salat og urter. Eller lage seg en vakker blomsterbukett.